Egészség

A kutyája emlékére csináltatott tetkók miatt nem talált magának fiút a fiatal lány

Először jó ötletnek tűnt tetoválást csináltatni halott kutyája emlékére, de már nagyon megbánta a fiatal lány!

2007-ben az akkor 18 éves Adele úgy döntött, tetoválással szeretne örökké emlékezni szeretett kutyájára, Maxra. A lány azt gondolta, a melleire tetovált nagyméretű mancsok jó választásnak bizonyulnak majd.

Kezdetben még elég büszke is volt a tetoválásokra: direkt mélyen dekoltált holmikat viselt, hogy közszemlére tegye a mintákat, szívesen elmesélte a hozzájuk tartozó történetet. Aztán a dolgok elkezdtek megváltozni, az emberek furcsán néztek rá, és mindenféle megjegyzéseket kapott, elkezdték „mancsos csöcsűnek” hívni a háta mögött.

De Adele akkor jött rá döntése súlyos következményeire, mikor realizálta, hogy tetoválásai még a normális párkapcsolat kialakításában is gátolják. „Az elmúlt 10 évben nem volt kapcsolatom, ami tovább tartott volna egy hónapnál… A férfiak mindenféle rosszat gondolnak rólam, könnyűvérűnek hisznek, pedig egyáltalán nem vagyok az” – panaszkodik a most 28 éves lány.

Hosszas rágódás után Adele úgy döntött, eltávolíttatja a mintákat, és inkább szívében emlékszik csak tovább a jó öreg Maxra.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top