nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Sokkoló képpel mutatta meg egy fodrász, mit művel a munkája a testével

Sokkoló képpel mutatta meg egy fodrász, mit művel a munkája a testével

A fotót elnézve, egyáltalán nem csodálkozunk, hogy a képet néhány nap alatt több mint 17 ezren megosztották.
NLCafé
f Ajánlom

A szóban forgó fotót egy leicesteri masszőr, bizonyos Hitesh Patel készítette, és osztotta meg egyik vendégéről. A leírásban Patel elárulta, hogy vendége egyben a legjobb barátnője, aki évek óta fodrászként dolgozik, és naponta több órát tölt extrém testhelyzetekben a tökéletes frizurák kedvéért.

„Ha azt halljuk, kemény, fizikai munka, tuti hogy nem a fodrászokra vagy a fogorvosokra gondolunk, hanem mondjuk a szénbányászokra. Vagy a bokszolókra. Pedig az előbbi kettő is okoz csúnya elváltozásokat az emberi testben, legyen bármennyire hihetetlen is” – írta Patel, majd hozzátette, a képen látható izomelváltozásokat barátnőjénél azok a lehetetlen testhelyzetek okozzák, amiket hajvágás, szárítás közben kénytelen felvenni.

Kép forrása: Facebook

A döbbenetes fotót rövid idő alatt 17 ezren osztották meg, és rengetegen kommentelték. Többek között olyan fodrászok, akik pontosan tudják, milyen fájdalmas mindaz, amit a képen látnak. „Annyira igaz. Köszönöm, hogy megosztottad ezt a képet, mert így az emberek látják, hogy milyen is a munkánk a valóságban” – írta egyikük, mire egy másik kommentelő hozzátette, mikor elmegy jógázni egy hosszú nap után, gyakorlatilag képtelen rá, hogy a hátára feküdjön. „Hiába biztat az oktató, nekem egyáltalán nem kényelmes ez a pozíció. Ezt teszi, ha valaki immár 20. éve hajlong a vendégei kedvéért.

Megosztás Facebookon