Egészség

Leszakadt a biztonsági háló, mentő vitte el az artistát

A Richter Flórián Cirkusz debreceni előadása során az egyik artista alatt leszakadt a biztonsági háló egy része, és a férfi agyrázkódást szenvedett.

A baleset a brazil The Flying Sergio lengőtrapéz-csoport előadásának végén történt. Éppen befejezték a hármas szaltóval csúcspontra jutó produkciót, amikor a fogó ember szokás szerint beleugrott az alul kifeszített hálóba, hogy onnan a szélébe kapaszkodva egy fordulat után földet érve fogadja a tapsokat – írja a Haon.hu.

Az artista becsapódásakor azonban az egyik hálót feszítő fémoszlop kidőlt. A férfi egy darabig mozdulatlanul feküdt a földön, majd a fejét fogta folyamatosan. Végül támogatva, de saját lábán hagyta el a cirkuszsátrat, később mentő érkezett hozzá, és elszállították.

Richter Flórián, a cirkusz vezetője azt mondta, az artista agyrázkódást szenvedett, de már jól van, pénteken fellép a csoportjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top