Egészség

Egy vonatjeggyel segítettek a mentősök a pánikba esett nőn

Az egyik fővárosi pályaudvarra egy 50 év körüli, keservesen síró nőhöz riasztották a mentőket. Miután kiderült a probléma, a mentőápolók egy saját zsebből vásárolt vonatjeggyel nyújtottak segítséget.

Egy órák óta zokogó, 50 év körüli nőhöz kértek segítséget a fővárosban a napokban. A vasúti pályaudvarra kiérkező mentők hosszú percekig nem tudták kideríteni a sírás okát, csak nyugtatgatás után sikerült rávenni a nőt, hogy elpanaszolja a baját. Kiderült, hogy nem fizikai fájdalmak miatt volt ennyire elkeseredve, hanem kisebb pánikot kapott. A lányát kísérte ugyanis vonattal Budapestre, aki busszal külföldre indult. A búcsúzás után ismét a vonathoz igyekezett, és ekkor vette észre, hogy kirabolták. Elvitték a pénztárcáját, az összes igazolványát és a mobiltelefonját is – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebookján.

A nőt ekkor fogta el a pánik, a rajta segítő mentőápolók pedig továbbra is a sajátjuknak tekintették a probléma megoldását. A vasút forgalmi ügyeletén elmondták nekik, hogy hamarosan indul az utolsó vonat Gyöngyösre, amit még elérhet a nő. Mivel arról szó sem lehetett, hogy a szerencsétlenül járt utas ingyen utazzon, így a mentősök vették meg neki a jegyet. Később az egyik szakember így mesélt az esetről: „egyszerűen nem bírom elviselni az emberi szenvedést. Ha nem így akkor úgy, de valahogyan segítenünk kellett. Legfeljebb majd 2 dobozzal kevesebbet dohányzom ebben a hónapban”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top