Egészség

51 kilót fogyott a kétgyerekes anya

Egy internetes fogyókúrás csoport tanácsait követve, két gyerek mellett változtatott az életmódján. Látványos eredménye lett.

A 23 éves Cicily Goodwin mindig is túlsúlyos volt, és egy idő után már egyáltalán nem figyelt a helyes táplálkozásra vagy arra, hogy mozogjon. Gyakorlatilag gyorséttermi kaján élt, rendszeresen rosszullétig ette magát, és naponta tíz kávét is megivott. Lehetetlennek tűnt számára, hogy valaha is lefogyhat.

A fiatal nő a második gyerekével volt várandós, amikor egy ismerőse meghívta egy internetes fogyókúrás csoportba. Miután látta, ahogy a csoport tagjai átformálják a testüket, ő is kedvet kapott a változtatáshoz. A babája születése után egészségesebb táplálkozásra váltott, a fogyókúrás csoportban tanácsolt diétát követve. Felhagyott a gyorskaják és a cukros üdítők fogyasztásával, szépen fokozatosan pedig megtanulta, hogy az egészséges ételek is lehetnek kifejezetten élvezetesek.

Mindemellett, amint felépült a szülés után, a csoportban meghirdetett 28 napos kihívások teljesítésébe is belefogott. Hatalmas sétákat tett, illetve otthon, a nappaliban végezte az előírt tornagyakorlatokat. Edzőterembe nem járt. 

Az életmódváltásnak meglett az edeménye: az anya egy év alatt 51 kilót adott le. Kiválóan érzi magát a bőrében.

Cicily szeretne más nőket is motiválni, hogy egyáltalán nem lehetetlen életmódot változtatni és megszabadulni a túlsúlytól, akár önerőből is, ahogy ő tette.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top