Egészség

Jéghidegek a radiátorok a gyermekklinikán, kabátban ülnek a gyerekek

Felújítják a fűtési rendszert a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyerekklinikáján is, ezért az épületben több radiátor nem működik, a kórtermekben pedig alternatív módszerekkel próbálnak meleget biztosítani.

Jéghidegek a radiátorok a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai gyerekklinikáján. Több gyerek és szülő is kabátban ült a folyosón, amikor az RTL Klub Híradója rejtett kamerával járt a kórházban.

Az egyik emeleten vödröket, szemeteszsákok, bútordarabokat találtak: felújítanak. Munkásokkal is találkoztak, akik azt mondták, akár egy hónapig is eltarthat, mire működni fognak a radiátorok. Igaz, az egyik fekvőbeteg-osztályon már melegebb volt a levegő.

Az egyetem közlése szerint a teljes fűtési rendszert érintő felújítás zajlik, és emiatt három osztály is átköltöztettek más épületbe. Addig a kórtermekben olajradiátorokkal fűtenek.

Az emberi erőforrások minisztere azt ígérte: a felújításokkal a lehető leggyorsabban végeznek, és a fűtési szezon kezdetére minden intézményben lesz fűtés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top