Egészség

Rutinműtétre ment, a húgyhólyagját és a hüvelyét is szétvágták a héhalmi nőnek

Miómával, vagyis jóindulatú daganattal ment orvoshoz egy 48 éves héhalmi nő. Végül kivették az egész méhét, sőt azt mondja, műtét közben belevágtak a húgyhólyagjába és a hüvelyébe is.

Egy olyan daganat eltávolítása, mint amilyennel a 48 éves héhalmi nő orvoshoz fordult,  elvileg rutinműtétnek számít. Ehhez képest a hatvani kórházban kivették az egész méhét. Műtét közben két helyen belevágtak a húgyhólyagjába, sőt a hüvelye is megsérült. Emiatt úgy érzi, lelkileg sem tudja feldolgozni a történteket, a nőiségéből veszett el valami – mondta el a Tények adásában.

kórház, Hatvan, TV2

A hatvani kórház (forrás: TV2)

Hatvanról Budapestre küldték, majd onnan Szegedre – a fővárosban azt mondták neki, nem megfelelő eljárással végezték el rajta a beavatkozást. Háromszor műtötték azóta, sikertelenül. Most vár a negyedik operációra, de szinte esélye sincs arra, hogy meggyógyuljon. Jelenleg dolgozni sem bír. A család perel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top