Egészség

Képeslapokat vár születésnapjára az autista Ricsi

Segítséget kér az anyuka, aki autista kisfiát szeretné meglepni születésnapjára.

Képeslapokat szeretne kapni a 14. születésnapjára egy autista fiú – számolt be a Tények. Ricsi még sosem utazott el messzire, de rajong az olyan filmekért, amelyek nagyon távoli helyeken játszódnak. Gyűjti az ilyen DVD-ket, és a képeslapokat is nagyon szereti.

Az anyukája ötlete volt, hogy emlékkönyvet készítene a képeslapokból Ricsinek. Így a fiú részt vehet egy virtuális utazásban, ha már máshogyan nem tud.

Sokszor már az is probléma, ha tömegközlekedéssel be kell menni vele Győrbe, viszont autóval nagyon szeret utazni. A szomszédból szoktuk elkérni az autót

– árulta el az édesapa Ricsiről, aki az utazás szerelmese annak ellenére, hogy a lakhelyétől nagyon messze még sosem járt.

Ha van egy képeslapja, és szeretne egy emlékezetes születésnapot szerezni Ricsinek, küldje el az alábbi címre:

Sándor Richárd Zsolt

Rábapatona

Rákóczi utca 105.

9142

 

Az ország minden tájáról várják a képeslapokat a fiú 14. születésnapjára, amely október 6-án lesz. A szülők azt mondják, ez nagy öröm lenne a gyereknek. A postaládát is mindig ő nyitja ki náluk, ezért különleges meglepetés lenne a névre szóló képeslap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top