Egészség

Öten erőszakolták meg a 16 éves lányt a házibuliban

Drogot tettek az italába. A 16 éves lány egy barátnőjétől tudta meg másnap, mi történt vele.

Öt 18 és 20 év közötti fiatal ellen indult eljárás, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt. Előzetes letartóztatásukat az ügyészség azzal indokolta, hogy fennáll a szökés vagy a tanúk befolyásolásának veszélye.

A lap információi szerint a lány barátaival érkezett egy buliba, ahol barátai drogot csempészetek az italába, majd a magatehetetlen lányt mind az öten megerőszakolták. A fiatal lány később saját lábán ment haza, és másnap reggel úgy emlékezett, hogy kifejezetten jól érezte magát. Másnap délután látogatta meg egy barátnője, aki többekkel együtt már tudott a dologról, ugyanis az egyik gyanúsított lefényképezte a történteket, amiket elküldött egy ismerősének. 

„A büntetőeljárásnak öt gyanúsítottja van, a rendőrség valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, amit a bíróság mind az öt gyanúsítottnál elrendelt. A rendőrség az eljárás során a tényállás pontos tisztázása mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a sértettet kímélje, ezért a büntetőeljárásról további információkat nem hoz nyilvánosságra” – közölte a rendőrség a Borssal. 

A 16 éves fiatal egy jó nevű kelet-magyarországi középiskola tanulója, őt és családját is nagyon megviselték a történtek. A lap információi szerint a család azt tervezi, hogy a trauma miatt elköltözik a településről.

 A nyomozást folytató rendőrség a lap kérdésére annyit árult el, hogy nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folyik a vizsgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top