Egészség

Ilyen az, ha valaki belecsempész valamit az italodba – döbbenetes videó

A 21 éves brit lány azért osztotta meg a róla készült sokkoló videót, mert szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy ez bárkivel előfordulhat!

“Nagyjából este kilenc lehetett, amikor történt” – kezdte a The Nottingham Post című brit lapnak Loren Froggatt. A 21 éves egyetemista aznap egész nap a Leeds Festivalon szórakozott a barátaival, és mint mondta, két koncert között borozgatott. “A mosdókhoz álltam épp sorba, mikor egy férfi odajött hozzám, és tüzet kért tőlem. Ekkor történhetett.”

Loren azt mondja, miután megitta a maradék italát, szédülni kezdett, és nagyon rosszul érezte magát. Azt is hozzátette, hogy ez az utolsó dolog, amire emlékszik. “Adam, a barátom elmondta, hogy a sátorban talált rám, önkívületi állapotban. Valahogy sikerült visszaevickélnem a sátrunkhoz. Azt is mondta, hogy nem tudott velem beszélni: többször is bepisiltem, teljesen elvesztettem a kontrollt saját magam felett.”

Miután barátnőjét megvizsgálta a fesztivál orvosa, megállapította, hogy feltehetően valamilyen drog hatása alatt áll, Loren barátja úgy döntött, videóra veszi azt, ami barátnőjével történik. “Másnap, mikor kicsit már jobban voltam, megmutatta a felvételt, és együtt döntöttünk úgy, hogy ezt mindenkinek megmutatjuk.”

Loren azért tartja fontosnak, hogy a fesztiválon készült, sokkoló videót minél többen lássák, mert hiszi, hogy sokan még most is azt gondolják, velük ez nem történhet meg. “Szerettem volna felhívni a figyelmet rá, hogy mennyire védtelenek tudunk lenni egy ilyen támadás ellen. Hogy mennyire kiszolgáltatottá válunk a szer hatására. Egy pillanatra se hagyd őrizetlenül az italod. Sehol. Pláne nem egy fesztiválon. Ha nem lett volna a barátom, nem biztos, hogy túlélem” – mondta Loren.

Olvass még többet a fesztiválokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top