Egészség

Belesütöttek egy rágcsálót a szendvicsébe, most perli a gyorséttermet

Egy szendvicsbe sütött apró rágcsáló miatt perelték be az amerikai Chick-fil-A gyorséttermi lánc egyik pennsylvaniai üzletét és a cég tulajdonosát.

A Philadelphiában élő Ellen Manfaloutinak egyik kollégája tavaly novemberben vásárolt egy csirkés szendvicset a Chick-fil-A langhorne-i éttermében. A két nő a munkahelyükön lévő egyik konferenciateremben hozzálátott az evéshez.

Valami furcsát éreztem a zsemle aljában – idézte fel Manfalouti a The Philadelphia Inquirer című helyi napilapnak –, elfordítottam a szendvicsemet és azt mondtam a kollégámnak, hogy csúnyán elégették a zsemlémet“. Manfalouti munkatársa azonnal észrevette az apró rágcsálófélét, amikor a kolléganője az asztalra hajította a szendvicset.

Láttam a bajuszát és a farkát

– mondta a nő.

Belesütöttek egy rágcsálót a szendvicsébe, most perli a gyorséttermet

Manfalouti ügyvédje elmondta, hogy a múlt héten nyújtotta be a keresetet a Chick-fil-A tulajdonosa, valamint az érintett étterem ellen, miután azok nem reagáltak a panaszokra. Az atlantai székhelyű gyorséttermi lánc nem kommentálta a keresetet. Manfalouti több mint 50 ezer dollár (13 millió forint) kártérítést követel az elszenvedett testi és lelki sérelmekért. A napilapnak elmondta, hogy az eset után kórházi kezelésre szorult az erős émelygés miatt, felkeresett egy terapeutát, mert szorongott, és hetekig alig bírt enni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top