Egészség

Nőverőnek hitték a magyar nő férjét, pedig szívrohama volt

A férfi szívrohamot kapott, de a rendőrök azt hitték, megütötte a feleségét, mert annak vérzett az orra.

Szilvia és amerikai férje New York-i otthonukban aludtak, mikor a férfi álmában hörögni kezdett. A nő azonnal mentőt hívott, mert biztosra vette, hogy férjének szívrohama van, közben az idegesség miatt eleredt az orra vére. A kiérkező mentősök azt látták, hogy egy férfi hörög, egy nő pólója pedig csupa vér – írja le a történteket a Bors cikke.

Nőverőnek hitték a magyar nő férjét, pedig szívrohama volt

A mentősök azt hitték, a férfi bántalmazta a nőt, ezért hívták a rendőröket, akik kiérkezve leteperték a férfit, beletérdeltek a hátába, és egy szál alsónadrágban, megbilincselve kirángatták a lakásból. A férfinak négy csigolyája repedt el, hat hét kellett a felépüléséhez. A szívrohamot viszont megúszta. Szilviáék most perlik a rendőrséget, és komoly kártérítést remélnek.

Amikor a fekete barátaimnak elmeséltem az esetet, csak annyit feleltek, ez már csak így szokott lenni. Emiatt üzenem a fehéreknek, hogy bizony értetek is eljöhetnek a rendőrök” – nyilatkozta a férj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top