nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Többen rosszul lettek és meghaltak egy budakalászi otthonban

Többen rosszul lettek és meghaltak egy budakalászi otthonban

Egy budakalászi szociális otthon ápolási osztályán hét idős ember lett rosszul ugyanazon a napon, kettő bennfekvő életét pedig nem tudták már megmenteni az orvosok. Az otthon indoklása szerint a hőség okozta a tragédiát, de van olyan feltételezés is, amely szerint ételmérgezésben hunytak el az ápoltak.
NLCafé
f Ajánlom

A Hírpress.hu információi szerint egy rohamkocsi és hét szállító mentőautó érkezett egy budakalászi szociális otthonba szerdán, ahonnan hét idős beteget vittek a budapesti Szent László és a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórházba.

Egy ember már az idősotthonban meghalt, őt a mentők nem tudták újraéleszteni, míg a rosszul lett betegek közül az egyik idős személy a kórházban vesztette életét.

A lap azt írja, hogy feltehetőleg ételmérgezés történt az otthonban, ugyanakkor ezt eddig senki nem erősítette meg. A 444.hu felhívta a budakalászi intézetet, ahol megerősítették, hogy többen meghaltak az elmúlt órákban, de cáfolták, hogy ételmérgezés történt volna. Arról beszéltek, hogy a nagy meleget az otthon idős, gyakran 90 év feletti, súlyos beteg lakói nagyon nehezen bírják, ez áll a rosszullétek hátterében.

A rendőrség egyelőre nem közölt azzal kapcsolatban információt, hogy vizsgálná-e az ügyet. 

 

Megosztás Facebookon