Egészség

Gyomorforgató burgert adtak ki egy McDonald’sban

Nyers húst talált McRoyal szendvicsében egy ausztrál anyuka, az étterem dolgozói viszont nem érezték úgy, hogy kompenzálni kellene őt.

Már egyetlen harapás után kiderült, hogy valami nagyon nem stimmel a McRoyal szendviccsel az egyik ausztráliai McDonald’s étteremben. Az anyuka gyerekeivel érkezett a gyorsétterembe, és megdöbbenve tapasztalta, hogy hamburgerében a hús gyakorlatilag teljesen nyers, ami nemcsak veszélyes, de meglehetősen gusztustalan látványt is nyújt.

Gyomorforgató nyers burgert adtak ki egy McDonald's-ban 

Mikor az asszony felháborodva visszavitte a burgereket, a mekis dolgozók nem vették túl komolyan a panaszát: néhány csirkés hamburgerrel szúrták ki a szemét, de a nyers húsért fizetett pénzt már nem akarták visszaadni neki.

A McDonald’s szóvivője szerint elszigetelt esetről van szó, mert egyébként nagyon szigorúan ellenőrzik a húsok minőségét. Arról már nem nyilatkoztak, miért voltak olyan flegmák a dolgozóik az asszonnyal.

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top