Egészség

Durván megalázták a rákbeteg nőt igazolványkép-készítés közben

A háromgyerekes anyuka azt mondja, az ügyintéző érzéketlensége miatt már ott helyben elsírta magát, majd napokig nem mert emberek közé menni.

“Vegye le azt az izét a fejéről” – parancsolt rá az ügyintéző Jennifer Giordanóra, miután a háromgyerekes anyuka megjelent az otthonához legközelebbi hivatalban, hogy új jogosítványt készíttessen magának. Jennifer 2. stádiumú mellrákból gyógyul: egész mostanáig nyolcszor kapott kemoterápiás kezelést, aminek következtében kihullott a haja.

Durván megalázták a rákbeteg nőt igazolványkép készítés közben

Jennifer azt mondja, hiába magyarázta az ügyintézőnek, hogy nem szeretné levenni a kendőt a fejéről, az ráparancsolt, mondván, ha kendő van a fején, nem készülhet róla fotó. “Egyszerűen nem voltam felkészülve arra, hogy kendő nélkül mutatkozzam vadidegen emberek előtt, mikor még otthon, a családom körében se vettem le” – mondta Jennifer, aki ott és akkor elsírta magát.

Az anyukát végül az ügyintéző főnöke mentette meg a teljes megaláztatástól, aki megengedte a rákbeteg Jennifernek, hogy egy korábbi fotóját használja az új igazolványhoz. Ehhez egyébként mindenkinek joga van, akinek a külseje egy betegség miatt változott meg jelentősen.

Jennifer nem szeretné, ha mindez másokkal is megtörténne, épp ezért beperli az ügyintézőt foglalkoztató hivatalt. “Elfogadhatatlan, amit az ügyintéző csinált” – zárta az anyuka.

Olvass még többet a mellrákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top