Egészség

5 tipp, hogy könnyebben rávedd magad a reggeli edzésre

Idő előtt felkelni csak azért, hogy izzadhassunk az edzőteremben – nem hangzik valami jól. Ha viszont sikerül rávenni magunkat, nagyon is megéri majd!

1. Készítsd ki a ruhákat!

Apróságnak tűnhet, de nagyon motiváló, ha reggel a frissen előkészített edzőruha és az aznapi outfit vár minket. Válasszunk olyat, amit szívesen viselünk, így még nagyobb kedvvel bújunk majd bele!

2. Feküdj le korábban!

Fáradtan tényleg pocsék edzeni, kipihenten viszont csak még több energiát gyűjthetjünk be vele. Aludjuk ki magunkat, hogy legyen erőnk a másnapi testmozgáshoz!

5 tipp, hogy könnyebben rávedd magad a reggeli edzésre 

3. Pörgesd magad zenével!

Állíts össze egy pörgős, motiváló lejátszási listát és már a reggeli készülődéshez nyomd be magadnak. Simán lehet, hogy így még a futópadig is futva mész el!

4. Gondolj az eredményre!

Képzeld el a szép izmokat, a karcsú combokat, és ami még fontosabb, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad, ha sikerül magad rávenned az edzésre.

5. Egy kis citrus

Kutatások szerint a citrusfélék illata igazán energetizáló lehet, de az is felpörgethet minket, ha egy kis citromos vízzel vagy frissen facsart narancslével indítjuk a reggelt!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top