Egészség

Nem, az ott nem piros festék ennek a lánynak az arcán

Tényleg menstruációs fotókat mutatunk, csak akkor nézd meg a cikket, ha ez nem háborít fel.

Nyűg, macerás, és rohadt sokba kerül  írtuk korábban a menstruációról, a Menarchy mozgalom (menstruáció és az anarchia szavak összetétele) nem ezzel foglalkozik. A mozgalom azt szeretné, ha az emberek a menstruációs vérre nem mint valami visszataszító dologra gondolnának, hanem nyíltan beszélnének róla, és elfogadnák. Te is a tagja lehetsz, ha posztolsz magadról ilyen vagy ehhez hasonló képeket #menarchy hashtaggel. Akkor figyeltem fel erre az egészre, amikor egy fiatal nő tampon nélkül futotta le a marathont. A Harvardon végzett Kiran akkor ezt mondta: “Azokért nőkért futottam a lábamon végig csepegő vérzéssel a maratont, akiknek egyáltalán nincs lehetőségük tampont használni, és azokért is, akiknek a fájdalmak, a kellemetlenség ellenére is úgy kell tenniük, mintha ez nem létezne.”

Bleeding woman tell everyone you know!!! #destigmatize #menstruation #menarchy #bleeding #divacup

Meredith Allen (@murrdabreath) által megosztott bejegyzés,

 

???? art #menarchy

Claire (@squashblossm) által megosztott bejegyzés,

 

Goddess or Slut? Artist or Narcissist? Creatrix of life or big-mouthed bore? Worthy of shaming or of reverence? Passionate activism or poor taste? . Take your first thought and turn it around: what does it reveal about you? . I bleed to make human life possible. My womb is a portal: a plane between worlds, connecting spirit and matter. My blood teaches the wisdom of cycles: of the marriage of life and death, a gateway out of mans lunacy of linear thinking. I understand wholeness. My body dances each month with cosmic tides, rhythms, with forces of elemental power. When we cultivate our body literacy and start to reclaim the beauty in our blood, listening to its wisdom and teachings and rediscovering our reverence for ourselves and one another, the world WILL change

Ruby May (@alchemy_eros) által megosztott bejegyzés,

 

Bleeding in that badass way that only women do #bleedingbabe #menarchy #divacup #destigmatize #bodypositive

Meredith Allen (@murrdabreath) által megosztott bejegyzés,

 

Support your bleeding women and #destigmatize #menstruation !!!!! #beautifulblood #menarchy #divacup #bodypositive

Meredith Allen (@murrdabreath) által megosztott bejegyzés,

 

blood babe @isabelbryant #menarchy

Zoe Walsh (@zcwalsh) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top