Egészség

Vadidegenek hajából lett parókája a rákbeteg lánynak

A lány nem tudta magának megengedni, hogy egyedi parókát csináltasson, miután a kemoterápia miatt kihullott a haja, de szerencsére egy csomó vadidegen a segítségére sietett!

Mikor Britany Ek haja kihullott a kemoterápia miatt, szembe kellett néznie azzal is, hogy parókát csináltatni nem olcsó dolog. Egészen pontosan 7600 fontba került volna az egyedi szőke paróka, annyi pénze pedig sajnos nem volt.

Vadidegenek hajából lett parókája a rákbeteg lánynak

Az elkeseredett Britany tehetetlenségében az internethez fordult, és egy Facebook-csoportban kért segítséget, és talán meglepő módon, az emberek gondolkodás nélkül elkezdték megszervezni, hogy Britany parókát kaphasson. 

Végül összesen hét donortól gyűjtöttek be hajat – olyan emberektől, akik személyesen soha életükben nem találkoztak a mellrákkal küzdő Britanyval. A hajat aztán a Facebook-csoport egyik tagja egy profi fodrásszal csináltatta meg, a végeredmény pedig egy meseszép szőke frizura lett, amelyet Britany azóta is büszkén visel.

Vadidegenek hajából lett parókája a rákbeteg lánynak

A nő könnyekig hatódott, mikor először fejére tette a parókát, nemcsak azért, mert hosszú idő óta végre újra szépnek látta magát, hanem azért is, mert végtelenül meghatotta az idegenek kedvessége.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top