Egészség

Ártatlannak hitt fülgyulladás miatt halt meg a kétgyermekes anyuka – így búcsúzott tőle kisfia

A pillanatot, ahogy az egyéves kisfiú búcsúpuszit ad édesanyjának, az egyik nagymama örökítette meg. Nem találjuk a szavakat!...

Az ausztrál Imogen Petrak a várandósság 36. hetében járt második gyermekével, mikor enyhe, fülgyulladásra utaló tüneteivel először orvoshoz ment. Háziorvosa alaposan megvizsgálta, gyógyszert adott a gyulladásra, majd hazaküldte a kismamát, aki néhány nappal később összeesett az otthonában.

Kiderült, hogy a gyulladás következményeként Imogen bakteriális agyhártyagyulladást kapott, ezért az orvosoknak nem maradt más választásuk, mint hogy császármetszéssel azonnal világra segítsék a nő kislányát, Eleanort. És bár négy héttel a kiírt időpont előtt érkezett, rendkívüli körülmények között, a kislány szerencsére jól van.

Kép forrása: GoFundMe
Kép forrása: GoFundMe

Az orvosok sokáig küzdöttek Imogen életéért is, ám a fiatal nő szervezete nem tudta felvenni a küzdelmet a súlyos fertőzéssel, és végül belehalt a betegségbe. Röviddel lánya halála előtt Imogen édesanyja szívszaggató fotót készített arról, ahogy idősebb unokája búcsúzik édesanyjától. A kép, amelyet a család egy barátja osztott meg egy olyan GoFundMe-oldalon, ahol az édesanya nélkül maradt gyerekeknek gyűjtenek, mondanunk sem kell, vírusszerűen terjed.

Olvass még többet megható búcsúkról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top