Egészség

Benyugtatózták a kórházban, meghalt

Gyógyszer-túladagolásban halt meg az apja, az orvosok hibájából – állítja egy budapesti férfi. Az apát a családja vitte kórházba, mert furcsán viselkedett. 

A 48 éves Attila Franciaországból jött haza, hogy láthassa unokáját. Később a családja kórházba vitte, mert nem tudott rendesen enni, és furán beszélt. Itt derült ki, hogy valószínűleg beverhette a fejét, amitől vérrög keletkezett az agyában. A férfit ezután átvitték egy másik kórházba, ahol meg is műtötték. 

Fia szerint egyik este túl sok nyugtatót adhattak neki, a gyógyszeres kezelést azonban sem a lázlapján, sem a zárójelentésben nem tüntették fel – hangzott el a Tényekben. A halála előtti napon a férfi már nem is volt magánál, furcsán hörgött, a családja akkor már fel sem tudta ébreszteni.

 A kórházban kapott zárójelentés szerint a férfi halálát részben agytörzsi keringési zavar, részben egy olyan szívizombetegség okozta, amely az alkohol miatt alakult ki.

A Tények kereste a kórházat az eset kapcsán, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseikre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top