Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Egészség

Mindent cáfol a jászberényi kórház vezetője

A kórházigazgató szerint a jászberényi kórház minden osztálya és szakrendelője működik, és csupán rémhírkeltés az orvoshiány.

A jászberényi kórház folyamatosan eleget tesz feladatának: minden osztálya és szakrendelője működik, a betegeket fogadja és ellátja – szögezte le a kórház megbízott főigazgatója. Korábban Sinkó-Káli Róbert a szoljon.hu portálnak adott nyilatkozata nyomán több sajtóorgánum azt írta: az orvoshiány miatt több kórházi osztály is részlegesen bezár a nyárra.

A megbízott főigazgató szerint a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház adományozó ünnepségén elmondott szavait “kiforgatták”, és “rémhírt generáltak”. Mint megjegyezte: az egészségügyi ellátás “rémhírekkel, valótlan állításokkal történő megzavarása elítélendő, nem a jobbítás irányába mutató, a betegek bizalmának megingatása egyben félelemkeltő”.

Sinkó-Káli Róbert jelezte: a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban 2015 végén több mint egymilliárd forintos beruházás valósult meg, és azóta is több mint 200 millió forint értékben elnyert, gép- és műszerbeszerzést érintő pályázati támogatások közbeszerzési eljárásai vannak folyamatban.

Címlap

top