Egészség

Brutális heg maradt az elrontott tetkóeltávolítás után

Az asszony kémiai eljárással szeretett volna megszabadulni mellkasára varrt tetoválásáról, de elég balul ütött ki a dolog...

Ma már több módja is van annak, hogy a megbánt tetoválásokat eltávolítsuk testünkről, és bár kellemesnek egyik sem mondható, szerencsére akadnak már biztonságosabb, kevésbé fájdalmas módszerek. Pasuda Reaw a mellkasára varrt rózsákat szerette volna leszedetni, de ehhez nem a hagyományos lézeres eljárást választotta, hanem egy kemikáliákkal dolgozó módszert. 

Brutális heg maradt az elrontott tetkó-eltávolítás után

Ennek lényege – elvileg – hogy a tetoválát bőrfelület alá fecskendezve elősegíti a tetoválás gyorsabb elhalványulását. Reaw esetében azonban egyáltalán nem ez történt: a tetoválás egyszerűen elkezdett lemállani a bőrénél, fájdalmas, vörös sebet hagyva maga után.

Brutális heg maradt az elrontott tetkó-eltávolítás után
Brutális heg maradt az elrontott tetkó-eltávolítás után

Több hét elteltével még mindig duzzadt, vöröslő heg éktelenkedik a lány mellkasán, aki most azért osztja meg esetét a közösségi médiában, hogy mások figyelmét is felhívja a tetováláseltávolítás veszélyeire.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top