Egészség

Meglepetésbulival ünnepelte a McDonald’s a Down-szindrómás dolgozót

A 62 éves Daniel Lybrink nyugdíjba vonulására rendezett bulit a McDonald's. A Down-szindrómás férfi 33 évet dolgozott a gyorsétteremben.

33 évet lehúzni egy munkahelyen minden esetben embert próbáló feladat. Hát még egy McDonald’sban… De még különlegesebb a most 62 éves Daniel Lybrink esete, aki Down-szindrómájával együtt is az étteremlánc egyik legjobb és leglelkesebb dolgozója volt. A férfinak nemrégiben kellett nyugdíjba vonulnia egészségi állapota miatt, a közelmúltban ugyanis két szívinfarktusa is volt, és a veséjével is egyre több a probléma. Lybrink még 1984-ben kezdett a McDonald’sban dolgozni, és mindenki, aki valaha vele dolgozott, egyet ért abban, hogy kemény, inspiráló munkaerő volt. 

Meglepetés bulival ünnepelte a McDonald's a Down-szindrómás dolgozót
Meglepetés bulival ünnepelte a McDonald's a Down-szindrómás dolgozót

Daniel nyugdíjba vonulása alkalmából az étterem dolgozói különleges búcsúpartit szerveztek a férfinak: utolsó napján tortával, ünnepi dekorációval és ajándékokkal várták, ráadásul még egy Ronald bohócot is meghívtak. Daniel úgy tervezi, nyugdíjas éveit pihenéssel és horgászással tölti, és talán a paralimpián is indulni fog.  

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top