Egészség

Ezért tesznek egyre többen kollagént a kávéjukba

Kollagénnel eddig csak a szemránckrémünkben találkoztunk, pedig a kávénkhoz is megéri hozzákeverni!

 Neked is a szemránckrémed jut eszedbe a kollagén szó hallatán? Úgy látszik, hogy a kollagént nemcsak a bőrünkre érdemes kenni, hanem a belőle készült por elfogyasztása is jó hatással van az egészségünkre.

Ezért tesznek egyre többen kollagént a kávéjukba

A kollagén kulcsfontosságú fehérje, mindannyiunk szervezetében megtalálható, és a csontok, a bőr valamint a porcok rugalmasságáért felel. A kollagénből készült por is ezeket a jótékony hatásokat erősíti fel, sőt az ízületek regenerálódása mellett még az emésztést is javítja. Nem meglepő, hogy a társadalom egészségtudatosabb fele máris rákattant a semleges ízű, forró italokba keverhető kollagénporra, és előszeretettel fogyasztja a reggeli kávéhoz keverve. Ha te is kipróbálnád, egy kiskanállal bőven elég belőle egy italba – ami lehet kávé, tea vagy akár smoothie is.

 thekitchn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top