Egészség

Majdnem megvakult Erika az elrontott plasztika műtét miatt

Erika egy baleset során szerzett sérülés miatt fordult plasztikai sebészhez. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy a nő kis híján megvakult az operációt követően.

Erika egy kisebb baleset okozta torzulás miatt kereste fel a plasztikai sebészt, aki aztán egy sokkal nagyobb műtétre beszélte rá a nőt. Az operáció súlyos következményekkel járt, Erika majdnem megvakult. Hogy rendbe hozzák az arcát, Erika Amerikába utazott, a korrekciós plasztikai műtétet ugyanis csak ott végzik.

Erika operációja sikeresnek bizonyult, mégis egy ideje ismét ég, szúr, fáj a szeme, májusban újabb műtét vár rá. A Blikknek mesélte, majdnem ráment a lakása az utazás és a kórházi költségek megfizetésére. A plasztikai sebész ellen pert indított orvosi műhiba miatt.

A kártérítési per jelenleg is zajlik. Az orvost első fokon megrovásban részesítették és 1,3 milliló forintos pénzbüntetésre ítélték, másodfokon a Magyar Országos Etikai Bizottság az ítéletet eltörölte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top