Egészség

Pillants bele az autizmussal élő Mariann és Péter életébe!

Mariann erőemelő, és nem mellesleg a Bogárétel Alapítvány elnökeként az ízeltlábúak fogyasztását népszerűsíti. Péter 18 éves gimnazista, imádja a haditechnikát és a számítógépes táncos játékokat.
Komka Péter, az MTI/MTVA fotóriporterének Ezerarcú autizmus című kiállítása öt autista fiatalról készített portrén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a szindrómára az autizmus április 2-i világnapjához kapcsolódva. Az ő képeiből válogattunk.
 

Szabó Mariann főz budapesti otthonában 2017. március 23-án. A 28 éves autista nő a Nem Adom Fel Alapítványnál dolgozik tapasztalati szakértőként. Heti négy alkalommal edz, erőemelő versenyre készül.

autizmus

 

autizmus

Szabó Mariann az edzőjét várja Budapesten.

autizmus

Mariann emellett a Bogárétel Alapítvány elnökeként az ízeltlábúak fogyasztását népszerűsíti. Otthonában madárpókokat és madagaszkári bütykös csótányokat tart. 

autizmus

Müller Péter haditechnikai kiállítást néz a felvidéki Oroszkán 2017. március 25-én. Az autizmus spektrumzavarral élő 18 éves gimnazista fiatalember az informatikai szakkönyvtárosi képzést szeretné elvégezni. 

autizmus

Kedvenc érdeklődési területe a haditechnika, a repülőgépek és a II. világháború történelme. Szabadidejében montázsokat, kisfilmeket készít, és interaktív számítógépes táncprogrammal játszik.

autizmus

Péter a kutyájával játszik.

autizmus

Péter időzítőt állít be a főzéshez budapesti otthonában.

autizmus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top