Egészség

Nem segít a sport és a diéta? Próbáld ki ezt!

A HYPOXI egy tökéletesen természetes alakformáló módszer, amellyel csökkennek körméreteid, miközben a bőröd feszesedik. Célzottan ott fogyaszt, ahol szeretnéd, kíméletes és teljesen természetes, nem igényel szigorú diétát, és csekély időt vesz igénybe. Kivételes hatékonysága abból ered, hogy a zsírégető edzés alatt alkalmazott vákuum és kompresszió váltakozásával javítjuk az anyagcserédet.

Bikini? Nem csak huszonévesen!

Ahogy melegszik az idő, előkerülnek a lengébb ruhadarabok és láthatóvá válnak a tél édes bűneinek nyomai. A strandszezonig hátralévő hetek száma egyre gyorsabban fogy. Látványos és gyors eredményre van szükség!  

Nem segít a sport és a diéta? Próbáld ki ezt!

Egy tanulmány bizonyította, hogy a HYPOXI-Módszer lehetővé teszi a testzsír célzott csökkentését az úgynevezett problémás területeken. A tanulmány során 20 túlsúlyos nő és 16 túlsúlyos férfi közreműködésével tesztelték a HYPOXI hatékonyságát összehasonlítva a hagyományos (futópadon vagy szobakerékpáron végzett) edzés eredményességével. Nők esetében a csípőn, fenéken és combokon mért átlagos körméret csökkenés HYPOXI használatával 13,1 cm volt, míg hagyományos edzést végzőknél 4,8 cm. Férfiaknál a HYPOXI-t használó csoport átlagosan 9,4 cm-rel, a kontroll csoport pedig 2,9 cm-rel lett vékonyabb a has és derék területén.  https://www.hypoxi.com/en/studien/

Nem segít a sport és a diéta? Próbáld ki ezt!

Szülés után is a régi formádban

A megváltozott étkezési szokások mellett az ösztrogén és progeszteron is felelős a terhesség során lerakódott zsírpárnákért. Az elraktározott zsír energia-utánpótlásként szolgál, aminek régen – amikor korlátozottan állt rendelkezésre táplálék – igen nagy jelentősége volt a túlélésben. Ma ezek a zsírraktárak inkább problémát jelentenek, zavarják szépérzékünket.

Nem segít a sport és a diéta? Próbáld ki ezt!

Csupán sporttal és fogyókúrával rendkívül nehéz ezektől a zsírlerakódásoktól megszabadulni. A HYPOXI-val, célzottságának köszönhetően azonban rövid időn belül hatékonyan csökkenthető az egyébként nehezen aktivizálható területeken lerakódott zsír.

Anyukaként folyamatos energiára van szükséged. A HYPOXI programhoz kiegyensúlyozott táplálkozás társul, amely hozzájárul egészséged és energiaszinted megőrzéséhez. Mivel az edzések alkalmanként csak 30 percet vesznek igénybe, nincs szükség a napirended átszervezésére.  

További információ és hivatalos partnereink listája elérhető a www.hypoxi.hu oldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top