Egészség

Legnagyobb álmát váltotta valóra a macskaszem-szindrómás modell

Egy ritka kromoszóma-rendellenesség miatt álmodni sem mert a modellkarrierről. Most a V-magazin címlapján pózol.

“Mindig is rajongtam a divat világáért, gyerekként alig vártam, hogy felnőjek, hogy részem lehessen benne” – kezdi Caitin Stickels, majd hozzáteszi, nagyon csalódott volt, mikor nyilvánvalóvá vált számára, hogy ritka kromoszóma-rendellenessége miatt nem lehet belőle modell.

Caitin ugyanis az úgynevezett “macskaszem-szindrómával” jött a világra, egy betegséggel, ami miatt deformált arccal és ajakhasadékkal jött a világra, és ami miatt a szeméből hiányoznak azok a szövetek, amik a színéért felelnének. Szerencsére Caitin ennek ellenére sem adta fel teljesen az álmát: saját magáról készített divatfotókat, amiket aztán megosztott az Instagram-oldalán.

Ezeknek köszönhetően talált rá a V-magazin, illetve elismert fotósuk, Nick Knight. Különleges divatfotózásra kérték fel Caitint, aki most a V-magazin legfrissebb számának címlaphőse. “Ez az együttműködés volt egész eddigi életem legcsodálatosabb élménye” – mondja a fiatal lány, aki elárulta, a kész fotók minden létező elvárását felülmúlták.

 

Olvass még többet divatanyagokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top