nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Ezt jelenti, ha álmodban nyilvános helyen pucérkodsz

Ezt jelenti, ha álmodban nyilvános helyen pucérkodsz

Tipikus rémálomhelyzet, mikor az álomban realizáljuk, hogy egy nyilvános helyen, fontos eseményen ruhátlanul jelentünk meg. Elmondjuk, mi a jelentése!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy kiállítótérben vagy. Vagy egy nyüzsgő főtéren. Vagy a munkahelyed tárgyalójában, és tudod, hogy neked kell majd beszámolnod az értekezleten. Minden normálisnak tűnik, senki nem néz rád furcsán, vagy ilyesmi. Egyszer csak mégis észreveszed, hogy anyaszült meztelen vagy.

Ismerős, ugye? Ez a visszatérő álom nagyon gyakori – különböző forgatókönyvek, terek, helyzetek épülhetnek a fő motívum, azaz a publikus pucérság köré. Azt azonban kevesen tudják, mit is jelentenek ezek a mentális képek.

Ezt jelenti, ha álmodban nyilvános helyen pucérkodsz 

Valószínűleg nem azt, hogy leküzdhetetlen vágy ébredt bennünk a köztéri meztelenkedés felé. A pszichológusok nagy része egyetért benne, hogy ebben az álomban valamiféle szégyenérzet manifesztálódik, olyasmi miatt, amit a körülöttünk lévő emberek nem tudnak rólunk. Más szakemberek szerint az álom kisebbségérzetre utal, vagy arra, ha elhanyagoltnak éreztünk magunkat valamikor a közelmúltban. 

Teljesen általánosítható jelentések persze nincsenek, még egy ennyire általános álom esetében sem. Álmaink mindig a belső folyamatainkból, szubjektív élményanyagunkból táplálkoznak – próbáljunk magunk rájönni a jelentésükre!

 

Huffington Post

Megosztás Facebookon