Egészség

Csillámport szóró műkezet tervezett magának egy 11 éves kislány

A 11 éves Jordan Reeves bal kéz nélkül született, és tervezett magának egy csodálatos műkezet. Egyszarvús, és csillámport lő ki, zseniális!

 A 11 éves Jordan a nap hőse nekem, imádom, ahogy kiáll ebben a tévéműsorban, és bemutatja a találmányát. A videó végén van a lényeg, nagyon rövid, nézzétek meg!

Jordan egy speciális táborban járt, ahol megtervezte a világ egyik legmenőbb műkezét, és elnevezte Project Egyszarvúnak a találmányát. “Mert az egyszarvúak csodálatosak és csillogóak!” – mondta Jordan.  A műkéz csillámport lő ki, amikor csak akarod. Jordan anyukája nem nagy rajongója a csillámpornak, valószínűleg még pár szülő így van ezzel, de természetesen támogatja kislánya találmányát.

 “Jordan egy valóságos energiabomba. Nagyon magabiztos, és megvan a személyisége. Valaki azt írta a Twitteren, hogy ő egy Disney-hercegnő és Vasember egyszerre. Szerintem ez igaz!” – nyilatkozta a kislány anyukája. A kislány hozzáállása ahhoz, hogy hiányzik az egyik karja egyszerűen csak annyi, hogy “Különböző vagyok, és?”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top