Egészség

A Tesco pénztárosa segített az autista kisfiúnak

Az autista kisfiú már majdnem kiborult a pénztárnál, mikor a kedves pénztárosnak sikerült egy tündéri fogással megnyugtatnia!

Emma Louise Passmore direkt annak reményében indult este vásárolni autista kisfiával, hogy a szellősebb áruház majd kevésbé zaklatja fel a zajokra és sok minden másra is nagyon érzékeny gyereket. Ahogy az asszony mondja, szinte lehetetlen elintézni a bevásárlást a fiúval.

El is érkezett az a pont, mikor a kicsi megelégelte a helyzetet, és nagyon közel került hozzá, hogy elpattanjon a cérna. És akkor lépett közbe a Carol nevű pénztáros, akiről Passmore meghatódott levélben nyilatkozott Facebook-oldalán.

A Tesco pénztárosa segített az autista kisfiúnak 

A Tesco dolgozója állítólag észlelve a helyzetet gyorsan felajánlotta a kisfiúnak, hogy húzza le ő az árleolvasón az anyukája által vásárolt termékeket. A kisfiú állítólag autizmusa miatt alapból nem nagyon szereti az idegeneket, de Carol valamiért szimpatikus volt neki, ezért azonnal beállt a futószalag mögé és munkához látott. Az anyuka ráadásul nemcsak az emlékezetes (és békés) vásárlási élményért hálálkodott, hanem azért is, mert kisfia az eset után hónapok óta először aludta át az éjszakát.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top