Egészség

Már 3 napja nem mostam hajat, a gyerekeim pedig 2 napja nem fürödtek

Egy depresszióval és személyiségzavarral küzdő anyuka írta le mindennapi küzdelmeit egy Facebook-posztban. Már majdnem 100 ezren osztották meg.

Cierre Lyn Fortner nagyon sok szülőnek adott erőt az őszinte  bejegyzésével. Azt írta, hogy vásárlás közben a pénztáros azt mondta neki, hogy mindig látja a gyerekeivel vásárolni, és olyan cukik és jól öltözöttek a gyerekei, és mindig jól viselkednek, és, hogy milyen összeszedett anyukának tűnik. 

Azért írta a posztot, mert pont az ellenkezőjét érzi, hogy egyáltalán nem összeszedett, és talán soha nem is lesz az. “Szerettem volna, ha tudja a pénztáros, hogy depresszióval és személyiségzavarral küzdöm mindennap, kétszer próbáltam már öngyilkos lenni. Sokszor alig bírok felkelni a kanapéról, hogy ne csak fagyasztott pizzát és müzlit kapjanak a gyerekek.

 A fiam négyből háromszor elkésik az iskolából, mert gyakran elfelejtem, milyen nap van. Már három napja nem mostam hajat, a gyerekeim pedig két napja nem fürödtek. Szeretném, ha tudná a pénztáros, hogy éppen nagy sietésben voltunk, mert otthon felejtettem a gyerekcuccokat, pelenka sem volt nálam, és Brenton éhes volt.

Szóval szeretném, ha tudná, hogy nem vagyok összeszedett, és talán soha nem is leszek az. És nem ismerek olyan anyát, aki mindenben összeszedett. De bármit, amit teszünk, szeretetből tesszük, és a gyerekeink szemében összeszedettek vagyunk.

Mint az egyik kimerült anya a másiknak üzenem neked, hogy jól csinálod, és ha éppen összeomlottál, adj a gyerekeknek müzlit, és törődj magaddal!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top