Egészség

Durva! Így néz ki a szmog borította Budapest

Elképesztően durva szmog borítja be Budapestet. Mindezt ez a drónvideó tökéletesen bemutatja. Sajnos ilyen levegőt szívunk mostanában.

Ahogyan arról az NLCafé többször is beszámolt, az elmúlt napokban szmogriadót rendeltek el Budapesten, és az ország megyeszékhelyein is már az egészséget veszélyezteti a szálló por koncentrációja. Budapesten nem közlekedhetnek a 0-4 környezetvédelmi besorolású járművek sem, aminek köszönhetően valamelyest javult a levegő minősége, de a szmogriadót az elkövetkező napokban sem oldják fel.

Hogy a szmog mennyire durván borította be a fővárost, azt tökéletesen szemlélteti a Drone Média Stúdió drónnal készített videója. A város kontúrjai halványak, az épületek nehezen kivehetők, és ahogy röviden írják, Budapest szenved a szmogtól. Az időjárás-előrejelzések szerint sajnos a héten még ezt a borzasztó levegőt kell szívnunk. Ezek most szó szerint lélegzetelállító felvételek…

Íme a drónnal készült szmogos videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top