Egészség

Négy nappal karácsony előtt tűnt el a kislány daganata

Tavaly találtak egy daganatot a 7 éves Hayley Brown orrában. Az apukája akkor szívszorító képeket osztott meg a kislányáról.

Most júniusban kezdték el a kemoterápiát, és az orvosok 8 hónapos kúrát írtak elő. A nagyon erős kemoterápia miatt a kislány összes haja, a szemöldöke nagy része, és a szempillái is kihullottak. Csak egy szempillája maradt, októberben posztolta az apukája ezt a szomorú képet.

Viszont fél évvel a kemoterápia kezdete után, pár nappal karácsony előtt óriási örömhírt kapott a család. A csodálatos hírt Hayley apukája  Facebookra kitett röntgenképekkel bizonyítják. A daganat a kislány orrából a kemoterápia után eltűnt. A bal oldali kép készült december 21-én, a jobb oldali kép pedig június 19-én. A nagy piros iksz jelzi a tumort, a bal oldali képen jól látszik, hogy már nincs ott. “Nagyon jól csináltad Hayley, kis harcos hercegnő – írta a afotó mellé Andrew Brown. – A legjobb karácsonyi ajándék, amit kaphattunk!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top