Egészség

3 hatékony méregtelenítési módszer, amibe nem halsz bele

Lélekben már készülsz az ünnepek utáni méregtelenítő kúrára? Mutatunk három egyszerű, ám hatékony méregtelenítő módszert, ami pont annyi erőfeszítést igényel, amire az ünnepek után energiád marad!

 Miután kiélveztük az ünnepek minden ízét, netán jól el is engedtük magunkat a szilveszteri buliban, jöhet a méregtelenítés! Az új év első napjaiban azonban teljesen érthető, ha nem 100%-on pörgünk, ezért a drasztikus életmódváltást halasszuk el, és regenerálódjunk inkább egyszerű, ám hatékony méregtelenítő módszerekkel! 

3 hatékony méregtelenítési módszer, amibe nem halsz bele

1. Citromos víz a szervezetnek

A reggeli meleg, citromos víz feltölti a testet olyan hidratáló elekrolitokkal, mint amilyen a kalcium, a kálium és a magnézium.

2. Száraz radírozás a bőrnek

Próbáld ki, hogy még zuhanyzás vagy fürdés előtt, szárazon leradírozod a bőröd! Így hatékonyabban válhatsz meg az elhalt hámsejtektől, valamint a keringésednek is jót teszel.

3. Brokkolival a mérgek ellen

A brokkoli, a kelkáposzta, a kelbimbó vagy a karfiol mind segítenek a szervezetben kialakult gyulladások csökkentésében, valamint elősegítik a méreganyagok kiürülését a testből.

Mydomaine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top