Egészség

Megható: hennából készít koronákat rákos betegeknek egy nő

Sarah Walters csodálatos és felemelő módon segít azokon a rákbetegeken, akik elvesztették a hajkoronájukat: hennából készít számukra káprázatos fejdíszeket.

 Mikor 2008-ban Sarah Walters megtudta, hogy rákja van, nem roskadt magába: gyorsan kitanulta a hennafestés mesterségét. Sarah mára felépült, és megszerzett tudományával most más rákbetegeken segít.

Akik a kemoterápia során elvesztik a hajukat, gyakran még akkor is parókát hordanak, ha egyébként ódzkodnak tőle. Különösen nehéz elviselni a műhajat vagy a kendőt nyáron – Sarah ezt pontosan jól tudja. Ezért ajánlja fel teljesen ingyen, hogy a hajukat elvesztett rákos betegek fejére gyönyörű koronákat készít, hennából. A nő tapasztalata szerint egy olyan nehéz és stresszes időszakban, mint amilyen a kemoterápia, a hennafestés pozitív, felemelő élmény a betegeknek. Íme, néhány káprázatos példa a nő megható missziójából:

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top