Egészség

Szívszorító videót készített a 12 éves fiú az agydaganatban meghalt testvére emlékére

"Elvesztettem az embert, aki a legfontosabb volt nekem a világon" – mondta a 12 éves fiú, aki 8 éves öccsét veszítette el agydaganat miatt. Luke Wolfgram megható videót készített a testvére emlékére.

A 12 éves Luka és a 8 éves Kosta vicces videókat szoktak készíteni együtt, de Luka a testvére halála után egy megható videót készített, amiben arról beszél, mennyire szerette az öccsét. Az új-zélandi kisfiú szeretné a filmjével felhívni a figyelmet a gyerekkori rákra, a tudatosságra, az odafigyelésre.

A családtagok beszélnek a videóban arról, hogy Kosta mennyire szeretnivaló, kreatív, vidám kisfiú volt. “Nagyon különleges kapocs volt közöttünk” – mondja a filmjében könnyek között Luka, nagyon szívszorító, ahogy ez a fiatal fiú ilyen őszintén és nyíltan beszél a testvéri szeretetről és a veszteségéről, arról, menyire depressziós volt Kosta halála után.És azt is elmondja, hogy már fél a saját halálától is.

Luka az emlékvideóval arra is szeretné felhívni a figyelmet,  hogy nagyon kevés gyerekrákgyógyszert fejlesztettek ki az elmúlt 20 évben.

 

  Daily Mail

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top