Egészség

Perre készül a húsevő baktériummal megfertőződött Anna néni fia

A kórházban belső vizsgálatot rendeltek el, ahol húsevő baktériummal történt fertőződés miatt amputálni kellett egy idős asszony lábát. A 68 éves Anna néni fiát most perre biztatják.

Belső vizsgálatot indított a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház egy húsevő baktériummal megfertőződött idős asszony, Koszonits Jánosné ügyében – írja a Bors. A 68 éves Anna nénit egy sikeres érszűkületműtét után egy szobába tették egy MRSA-baktériummal küzdő asszonnyal. A gyilkos kórral Koszonitsné is megfertőződött, s emiatt a bal lábát térd felett amputálni kellett.

A fertőzés tényét az orvosok sokáig titkolták. Csak akkor derült ki, mielőtt fia, Koszonits Tibor átszállíttatta a mosonmagyaróvári Karolina Kórházba. A családot a napokban arról tájékoztatták, hogy a kórházon belül azonnali belső vizsgálatot rendeltek el.

Néhányan a kórházon belülről azt mesélték, hogy nagy cirkusz kerekedett az ügyből. Volt, aki arra biztatott, hogy ne hagyjam annyiban, vigyem tovább az ügyet, mert igazam van” – árulta el Tibor, aki már fel is vette a kapcsolatot egy ügyvéddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top