Egészség

Mit csinálj a joghurt tetején képződő folyadékkal?

Most választ kaphatsz az élet egyik nagy kérdésére: mi haszna a joghurt tetején képződő folyadéknak, és mihez kezdj vele?

Kiveszed a hűtőből a joghurtod, felbontod, és legyen szó sűrű görög joghurtról, vagy krémes gyümölcsjoghurtról, ott tobzódik a tetején egy nem túl gusztusos folyadékréteg. Két választásod van: vagy leöntöd róla, vagy hozzákevered a joghurt többi részéhez. Most eláruljuk, melyik a helyes döntés.

Mit csinálj a joghurt tetején képződő folyadékkal?

A joghurt tetején képződő folyadék nem más, mint a savó. Főleg vízből tevődik össze, de fehérjét, káliumot és kalciumot is tartalmaz. Tehát semmi halálosat, sőt! Ezért megéri hozzákeverni a joghurthoz, hiszen plusz tápanyagokkal gazdagítja azt. Ha nagyon nem tetszik az ötlet, felbontás előtt rázd fel a joghurtot, hogy magától végbemenjen a folyamat. 

Forrás: popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top