Egészség

Első látásra beleszeretett négylábú segítőjébe az autista kisfiú

Az ötéves kisfiúhoz mostanáig édesanyja sem érhetett hozzá anélkül, hogy az érintésből sírás ne kerekedjen. Érthető, hogy nagyon elérzékenyült, mikor meglátta kisfiát a segítő kutyával.

A megható fotót, amin a szóban forgó ötéves kisfiú teljes bizalommal fekszik négylábú segítője, Tornado oldalán, a 4 Paws for Ability elnevezésű, kifejezetten segítő kutyákkal foglalkozó Facebook-oldal osztotta meg. Az oldal szerkesztője a poszthoz azt írta, azért osztották meg a képet, mert még soha, semmi nem ábrázolta ennyire megindítóan azt a különleges köteléket, ami egy segítő és gazdája között jön létre.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A kép egyébként a Tornado és ötéves gazdája első találkozásakor készült. “Még soha nem tapasztaltam hasonlót” – vallotta be a fiúcska anyukája, Shanna Niehaus, majd hozzátette, fiát egész eddig nem érinthette semmi és senki. Őt is beleértve.

Azt írta, amikor megpillantotta fiát a kutyának dőlve, zokogásban tört ki. Leginkább azért, mert az elmúlt években számtalanszor volt tanúja annak, hogy kisfiának nem sikerül a barátkozás, és nem egy éjszakát virrasztott végig mellett, amikor azért sírt, mert nincsenek barátai.

“A szavak nem tudják leírni azt, amit akkor éreztem, amikor megláttam őket együtt. Ez egy igazi csoda.”

Olvass még többet a segítő kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top