Egészség

Hiánypótló kiadvány a gyermekbetegségekről

Bizonyára sok kisgyermekes szülőnek jelent majd könnyebbséget a Kismama magazin gyermekbetegségekkel foglalkozó különszáma, amiből egyből kiderül, mi az a koszmó, vagy mi a teendő háromnapos láz esetén.
Hiánypótló kiadvány a gyermekbetegségekről

Gyermekbetegségek A–Z címmel jelentkezett különszámmal a Central Médiacsoport Zrt. egyik vezető újságja, a Kismama magazin. A lexikonként funkcionáló kiadvány a baba születésétől hároméves koráig segíti a szülőket a legnehezebb pillanatok átvészelésében. 

“Ha akkor lett volna otthon egy ilyen magazin, sok idegeskedéstől megkímélhettem volna magam, nem beszélve arról, hogy világosan láttam volna, egy-egy betegség esetén mi az én teendőm” – írja a kiadvány beköszönőjében Vályi-Nagy Erika, a gyermekorvosok által lektorált magazin főszerkesztője. 

A különszámot tapasztalt anyukákból álló szerkesztőség készítette, kizárólag szakértőktől származó információk alapján. Kategóriánként rendszerezték a gyerekekre váró veszélyeket, így külön témaköre van többek között a baleseteknek, fertőzéseknek, vagy akár a szembetegségeknek. A különböző szócikkek közérthető definíciókból, a tünetek részletes leírásaiból, a kezelési lehetőségek ismertetéséből és a megelőzésre vonatkozó jó tanácsokból állnak, melyeket egy-egy, a témában jártas szakorvos lektorált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top