Egészség

Szerelmes üzenetet posztolt Lázár Bence

Egy éve derült ki, hogy Lázár Bencénél, az Újpest egykori csatáránál leukémiát diagnosztizáltak. Bence azóta ritkán hallat magáról, most azonban egy szerelmes üzenetet posztolt.

Több mint egy éve az Újpest egykori csatára azért ment orvoshoz, mert megduzzadtak a nyirokcsomói, és a vizsgálatok során komoly betegséget találtak nála az orvosok. Szinte sokkolta a sportvilágot a hír, hogy a fiatal sportoló leukémiás. A szakkommentátorként dolgozó egykori focista nem sokat hezitált, hatalmas erővel és lélekjelenléttel kezdett küzdeni a betegsége ellen. Lázár Bence nemrégiben új képet posztolt magáról és barátnőjéről az Instagramon, ahol már nincsen lefogyva, a kép hangulata pedig vidám és szerelmes. 

 

 

Ha valakit igazán szeretsz, mindig mosolyát látod… akkor is, ha éppen rossz kedve van, akkor is, ha mérges, ha aggódik, ha szomorú. Te mégis a mosolyát látod. Azt a mosolyát, amit majd te varázsolsz arcára, szívébe, amikor fáradt, mérges, vagy bánatos. Mert szereted. Ilyenkor is. Sőt. Ilyenkor igazán” – írta a poszthoz Lázár Bence.

 Még több szerelemről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top