Egészség

Kórházból tűnt el a mozgássérült, epilepsziás férfi

A 65 éves, mozgáskorlátozott Balogh Lajost egy hete nem látták.

Az Encsi Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Balogh Lajos eltűnése miatt. Az eltűnt hozzátartozója tett bejelentést, melyben elmondta, hogy Balogh Lajos 2016. szeptember 11-én az egyik miskolci kórházból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott és az azóta semmi hír róla – írja a police.hu.

Az eltűnt férfi megközelítőleg 175 centiméter magas, normál testalkatú, háta kissé hajlott, haja ősz, oldalra fésült. Különös ismertető jele, hogy mindkét lábára erősen sántít, bicegve jár. Bottal, vagy mankóval közlekedik, mindkét lábfejének taposó része amputált. Térben- és időben orientált, azonban gyakran törnek rá epilepsziás rohamok. Az eltűnésekor viselt ruházata feltehetően fekete színű póló és fekete szabadidőnadrág.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Az Encsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 46/587-277-es telefonszám 56-13-as mellékén az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja azonban a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait a 46/514-506-os telefonszámon továbbá a 107-es és 112-es központi segélyhívó telefonszámok is.  Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top