Egészség

Könyörgött az anya a szórakozóhelynek, hogy tiltsák ki a fiát

Az aggódó anyuka Facebookon írt a szórakozóhelynek, hogy ne engedjék be többé fiát, de az internet inkább csak röhögött a dolgon.

Egy anyuka úgy gondolta, fia bulizási szokásainak megfékezésére az lesz a legjobb megoldás, ha egyenesen a nightclubhoz fordul segítségért. Az asszony felháborodott levelet írt a klubnak, amiben arra kérte őket, tiltsák ki a fiút a szórakozóhelyről: “A fiam hetente magukhoz jár, mióta betöltötte a 18-at. (…) Hozzáférek a bankszámlájához, és láttam, hogy a pénze nagy részét szinte teljesen az önök bárjában költi el. A fiú 12. osztályba jár, és nemcsak attól tartunk, hogy minden pénzét elkölti, de attól is, hogy rosszul teljesít majd a záróvizsgákon. Többször is próbáltam már beszélni vele, mindeddig sikertelenül, ezért arra kérném Önöket, tiltsák ki fiamat a bárból, legalább a vizsgaidőszak végéig (november).”

Könyörgött az anya a szórakozóhelynek, hogy tiltsák ki a fiát

De a történet itt még nem ért véget. A fiú valahogyan kiszagolta a dolgot, és írt a szórakozóhelynek, arra kérve őket, hogy hazudják anyjának, amit hallani akar, hogy ki fogják tiltani (persze szombaton úgyis visszamegy majd).

A bár mindkét üzenetről screenshotot készített, és megosztotta őket Facebook-oldalán, az alábbi kommentárral: “Mikor anyád ki akar tiltatni, de neked muszáj csapatnod.”

A klub egyébként végül nem tiltotta ki a fiút. 

News.Com.Au

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top