Egészség

Elöntötte Paksot a fekália és a szennyvíz

Paksot özönvízszerű felhőszakadás érte el kedden délután. A hömpölygő víz kimosta a szennyvizet és a fekáliát is a városban.

Özönvízszerű eső árasztotta el Paksot kedden. A felhőszakadást követően a város utcáin hömpölygött a víz, de a családi házak udvarán is bokáig állt, volt, ahol a házakba, pincékbe is befolyt. Akadt olyan tulajdonos, akinek a már betárazott téli tüzelője ázott el és ment tönkre a keddi viharban.

És nem csupán a hirtelen lezúduló csapadékkal akadt probléma Pakson. Sok helyütt szennyvizet és fekáliát is kimosott az eső, a környéken élők a bűzre is panaszkodnak. És még a patkányok is előmerészkedtek a csatornákból.

A város lakói a tűzoltók segítségével szivattyúzták ki a szennyezett vizet a házakból, pincékből, udvarokból, és ezt követően kezdhetik el a helyiségek fertőtlenítését. A keddi viharkárok felmérését is végzik már – tudta meg a Tények.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top