Egészség

Kiakadtak az anyukára, aki négyéves lányát mutogatta a tévében

Az internet kiakadt az anyukán, aki elcibálta korai pubertásban szenvedő kislányát a tévébe, annak ellenére, hogy a kislánynak szemmel láthatólag semmi kedve az egészhez.

Charlie Denton azért vitte magával négyéves kislányát a Good Morning Britain reggeli műsorába, hogy felhívják a figyelmet a korai pubertásra, amitől Denton négyéves kislánya, Nevaeh is szenved. Az 5000 közül 1 gyermeket érintő probléma következtében a kislánynak felborult a hormonháztartása, kétévesen már mellei nőttek, és gyakorlatilag ideje előtt úgy viselkedik már, mint egy tizenéves kamaszlány.

Kiakadtak az anyukára, aki négyéves lányát mutogatja a tévében 

De a probléma természetesen nem a szereplés ténye volt, az embereket sokkal inkább az akasztotta ki, hogy a kislányt láthatóan nagyon is zavarja a műsorban való részvétel. Anyjához bújva elrejti arcát, és csak az asszony mikroportjából sistergő, heves, ziháló légzése hallatszik. A kis Nevaeh kétségbeesetten szorítja édesanyja nyakát, és még egy pillanatra sem hajlandó a kamerák felé nézni. 

Az emberek aztán a nő szemére vetették, hogy miért nem megy egyedül, ha szeretné felhívni a figyelmet a betegségre, és miért kényszeríti a kislányt, akinek az egész csak borzasztó kellemetlenségeket okoz.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top