Egészség

Hatalmas pénisze tette tönkre a kenyai férfi életét

Az egy dolog, hogy nem talál barátnőt, de a 20 éves férfi emellett állandó fájdalomban él.

Nincs könnyű élete az alig 20 éves kenyai fiatalembernek, Sorence Owiti Opiyonak: alig ötéves volt, mikor egy autóbalesetben édesanyját és édesapját elvesztette, tízéves korában pedig kiderült, hogy egy ritka rendellenességben szenved, ami miatt férfiassága az átlagos méret tízszeresére duzzadt.

A fiatalembert, akiről jelenleg nagyszülei gondoskodnak, kamaszkorában egyszer már megoperálták, ám a beavatkozás csak rövid időre csillapította a kínzó tüneteket. Sorence elmondta, a duzzanat néhány évvel később újra előjött, a tünetek pedig ezúttal sokkal intenzívebbek és fájdalmasabbak lettek, mint a műtétet megelőzően.

Hatalmas pénisze tette tönkre a kenyai férfi életét

Sorence elárulta azt is, a hatalmas pénisz tönkretette az életét: nemcsak azért, mert nem talál magának barátnőt, hanem azért is, mert az állandó fájdalom miatt tanulni, sőt dolgozni sem tud. Családja azért osztotta meg a nyilvánossággal a történetét, mert reméli, hogy az együttérző emberek segítségével összegyűjthetnek annyi pénzt, amiből újra megoperálhatják a fiút, hogy végre teljes életet élhessen.

Olvass még többet ritka betegségekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top