Egészség

Kopasz szelfikkel üzen a világnak az edzőnő

Hét évig hordott parókát a fiatal lány, aztán elege lett belőle.

 A 24 éves Yasmin Taylort 15 éves korában diagnosztizálták, akkor derült ki, hogy alopecia nevű betegségben szenved. Ez egy autoimmun bőrbetegség, és a betegnek foltokban kihullik a haja.  Tinédzser korában derült ki a betegsége, és nem akarta, hogy cikizzék az iskolában, inkább parókát hordott.

“Nagyon összetörtem, amikor kihullott a hajam, a nagymamám mindig a hajamra volt büszke. Az öregemberek haja hullik ki, nem a fiatal lányoké” – mondta Yasmin. Egy nyaraláson jött rá, és érzett elég önbizalmat ahhoz, hogy levegye a parókát, és megmutassa  magát a világnak. Az egyébként személyi edzőként dolgozó nő az Instagram-oldalán is erre buzdít másokat, és nagyon sokakat inspirál a történetével és azzal, hogy nem hord már parókát.

Yasmin egy korábbi fotója:

I miss you everyday lately ????

Yasmin Taylor ✈️???????????????????????????????????????????? (@yasmintaylor5) által közzétett fénykép,

“Korábban sem a családom, sem a barátom nem láthatott paróka nélkül semmilyen körülmények között. Aztán egy nyaralás alatt irigyen néztem a barátaimat, akik ugráltak a tengerbe, én meg féltem, nehogy vizes legyen a parókám” – ez volt az a pont, hogy úgy döntött, megszabadul a műhajtól. 

 Azt mondja, nagyon sokan írnak neki, és nagyon sok pozitív visszajelzést kap, mióta megosztja a kopasz fotóit a közösségi oldalán.

Daily Mail

Olvass többet a nők testképéről:

  • Ilyen a tökéletes női test a legújabb kutatás szerint – képek
  • Levetkőzött 100 nő, hogy megmutassák, az emberi test különleges
  • Gonosz megjegyzések ezreit kapja egy nő, mióta megosztotta ezt a fotót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top