Egészség

Óvszer-automatákkal támadják az iskolaigazgatókat

Iskolaigazgatókkal tárgyal egy vállalkozó arról, hogy óvszer-automatát telepítene az intézmények mellékhelyiségeibe. Az igazgatók nincsenek elragadtatva.

Óvszer-automatákat telepítene a középiskolák és gimnáziumok mellékhelyiségeibe egy automatákat is forgalmazó vállalkozó. Szerinte így nem kell szégyenkezve vásárolnia a benzinkúton vagy a bolt pénztáránál a kamasznak, hanem kétszáz forintért diszkréten megveheti az óvszert.

A Magyar Nemzet megszólaltat több iskolaigazgatót is, akik megosztottak a kérdésben. Pukli István, a fővárosi XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója szerint a gimnáziumba járó idősebb diákok egy része már biztos él szexuális életet, ám “az intézményben kiskorúak is tanulnak, és nem tudom, hogy szembesíteném-e a kilencedikes tanulóinkat egy óvszer-automatával.”

Hajnal Gabriella, a Budapest XII. kerületében található Tamási Áron Általános Iskola és Német Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnázium igazgatója szerint nem kell a gyerekeket arra biztatni, hogy mielőbb kezdjék el a szexuális életet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top