Egészség

Szeretettel vág vissza a szivárványos hajáért kritizált ápolónő

Azt mondták, haja miatt nem is alkalmas ápolónőnek, de ő kikezdhetetlenül szeretetteljes érveléssel vágott vissza.

A fiatal ápolónő, Mary Walls-Penney büszke rá, hogy mosolyával, kedvességével és szivárványszínű hajával mindig újra és újra felvidítja főleg Alzheimer-kórban szenvedő idős betegeit.

Ezért is lepődött meg, mikor egy élelmiszerüzlet alkalmazottja szóvá tette, hogy lehet alkalmas az ápolónői feladatokra ilyen frizurával, a tetoválásokról és piercingekről nem is beszélve. “Mit gondolnak a betegei a hajáról?” – kérdezte csípősen az eladó.

Szeretettel vág vissza a szivárványos hajáért kritizált ápolónő 

Mary azt felelte, hogy a legtöbben kimondottan kedvelik, és bár kellemetlenül érezte magát, próbált mosolyt erőltetni az arcára. Később azonban még inkább bántotta a dolog. Miért befolyásolná a munkáját az, hogyan néz ki?

Ezért Mary érzelmes Facebook-bejegyzést írt róla, hogy tetoválásai, piercingjei és szivárványszínű haja sosem tartották vissza attól, hogy életeket mentsen, hogy fogja az idősek kezét, hogy felvidítsa betegeit a nehéz pillanatokban. És szerinte – szerintünk is – ez a fontos, nem pedig az, hogyan hordja frizuráját.

Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top